Artikler

Artiklerne, som kan findes i sektionen er udtryk for personens egen mening, og dermed ikke Hockeyzone.dk's. Dette betyder samtidig, at det er personen selv, som er ansvarlig for indholdet.

 

Interview: Kevin Estrada

27-09-2008 14:23 - Peter Larsen

Først og fremmest tillykke med jeres første sejr. Hvordan føles det?

 

Det er lang tid siden, at klubben har vundet. Vi har været tæt på flere gange bl.a. med to tab udenfor regulær tid. Selv i Herning var vi tæt på, men udvisningen (5+20 til Herlev, red.) ødelagde det hele for os, selvom vi gik ind til 3. periode kun bagud med én. Vi er rigtig glade for det, og fansene er glade for det. De har været ligeså frustrerede som os i denne tid, så det har været en forløsning for os alle, såvel fans som spillere.

 

Hvordan har den første tid været i Herlev?

 

Det har været rigtig godt. Folk er rigtig flinke og hjælpsomme i organisationen. De gør alt for at skabe et miljø, så vi kan vinde. Netop vi nordamerikanere også hentet ind, så vi kan være rollemodeller på holdet for mange af de unge spillere. Jeg befinder mig godt her i byen, hvor man kan køre ind til København og få sig noget aftensmad eller bare en kop kaffe.

 

Hvad synes du om holdet indtil videre i år?

 

Jeg kender jo Goldie fra tidligere, men ellers synes jeg også, at vi har fundet rigtig godt sammen med de andre. Som hold kan vi vinde alle kampe, men vi skal selvfølgelig også arbejde meget for det. Det er meget tæt i ligaen, men vi er et nyt hold, som kan gå hen at overraske mange i år, fordi vi hele tiden skal være fremme i skoene pga. vores lidt sværere vilkår.

 

Hvad er dine forventninger til den nye sæson, nu du siger, at I kan slå alle hold?

 

Selvfølgelig, at vi forbedrer og udvikler os i forhold til holdet sidste år. Vi kunne nemt have haft ni, ti eller elleve point nu, så vi har haft høje forventninger til sæsonen generelt. Det er meget tæt mellem alle hold, men vi håber, at tingene kan gå vores vej med hårdt arbejde. Alt kan ske, når man kommer til slutspillet, og jeg tror faktisk, at mange hold vil frygte os, fordi vi har kæmpet vores vejen igennem hele sæsonen, og dermed hele tiden er parate.

 

Havde du hørt noget om dansk ishockey inden du kom herover?

 

Ikke rigtig noget. Vi hører om alle ligaer i Europa, dog primært de store ligaer som Tyskland, Finland, Scweiz og Sverige, men det er ikke den store information, som vi får. Vores agent har skaffet os her til landet, og jeg ville spille samme med Goldie, så det kom egentlig af sig selv. God udvikling, mange fra USA og mange gode spillere.

 

Og hvad synes du så nu?

 

Den er god. Der er gode spillere på alle hold I ligaen, men dem med flest penge har større bredde, selvom alle har gode spillere. Derhjemme har alle fire kæder, som er gode, og der ryger man ud, hvis man ikke arbejder for tingene, men her er det noget andet. Forskellen skal her findes i bredden, fordi alle hold i Danmark har en rigtig god førstekæde, men så halter det til gengæld i de resterende kæder.

 

Personligt har du gået en god start med seks point i fem kampe. Hvad synes du om din egen præstation indtil videre?

 

Selv synes jeg, at den har været god. Jeg ville gerne have scoret nogle flere mål, men vores kæde scorer til gengæld en masse mål, og det er det væsentlige for både holdet og jeg. Vi arbejder hårdt for det, og mine mål skal nok komme med tiden. I førstekæden håber vi naturligvis, at vi kan bidrage med en masse mål, da det ligesom er vores primære opgave. I vores første sejr scorede gjorde 2. og 3. kæden dog også mål, og dermed vandt vi også.

 


 

Andre artikler

Optakt: OL-kvalifikation

04-02-2009 21:03
Optakt til OL-kvalifikationen i Oslo

Interview: Morten Green

10-01-2009 08:45
Morten Green om årets udgave af Leksand, landsholdets chancer i OL-kvalen og meget mere.
Side 1 af 5Videre